menupinkrep.png

Sanctitude of learning

The exercise about exploring the form and then according to the same designing spaces for people to perform and to interact with each other .
The exercise started with making a physical model, made out of thin paper and using sharp fold technique giving it a twist such that a spiral shape loop is evolved. It is tapered so as to merge it with the ground. A pavilion is added on both sides to hold the structure. The spaces which are created are open , semi -open and closed to surrounding .
At the entrance we have water body and on both sides we have pavilions which are semi open used for performances and ither events. Going ahead we have the space for serving and eating . The external staircase gives scenic view of the surrounding areas. It further leads to a dining area where balcony gives extensive view of town .

Roshani Chabhare